Key contacts

    • Managing Director T: +32 2 548 05 55 M: +32 475 90 06 22

Wie zijn wij

Er is een menselijke factor in de vastgoedwereld die maar al te vaak over het hoofd gezien wordt.

Bij Knight Frank streven we ernaar om lange termijnrelaties op te bouwen met onze klanten, wat ons de mogelijkheid biedt individuele begeleiding en advies op maat te geven in alle domeinen van het vastgoed.

Wij zijn van mening dat persoonlijke interactie van groot belang is om ervoor te zorgen dat elke klant het pand vindt dat het beste aan zijn behoeften voldoet, of het nu bedrijfsvastgoed of multi-residentiële gebouwen betreft.

Dit is waarom wij overal aanwezig zijn waar onze cliënten ons nodig hebben. Wij bieden een wereldwijd netwerk met uitgebreide kennis van de markt, zowel lokaal als internationaal.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers een uitstekende klantenservice bieden. Daarom hebben we een werkomgeving gecreërd waar ieders mening wordt gerespecteerd en waar medewerkers erkenning krijgen en gewaardeerd worden voor hun bijdrage aan het succes van ons bedrijf. 

Naast ons hoofdkantoor in Londen, hebben we 523 kantoren in 60 landen en tellen we meer dan 18.170 medewerkers. In België richten onze activiteiten zich sinds 1973 voornamelijk op het begeleiden van investeringstransacties, vastgoedwaarderingen en makelaardij van bedrijfsvastgoed. Knight Frank adviseert zowel investeerders, ontwikkelaars als eindgebruikers doorheen de verschillende aspecten van vastgoedtransacties.

Waarom Knight Frank?

We steken graag wat tijd in het analyseren en begrijpen van uw behoeften en lichten u graag in over de huidige marktsituatie, om van daaruit te kijken welke oplossing het nauwst aansluit bij uw wensen. Gedegen vakkennis en meer dan 40 ervaring op de Belgische markt koppelen wij aan een open en eerlijk advies.

100% inzet

Zo is dat. Zonder hard werken komen we er niet. Wij weten maar al te goed dat we niet de enige speler op de markt zijn en willen naast onze kennis het verschil maken door onze inzet. Als wij een project aannemen, dan gaan we ervoor. Degelijke voorbereiding, begrijpelijke rapporten en bijstand inzake wetgeving, contractuele onderhandelingen en technische uitvoering.Dat mag u van ons verwachten.

Een win-win situatie voor iedereen